Medicin för sinnet 

Älskar när det här ”inspirationsflowet” kommer över mig, när man nästan fashineras över allt som naturen lyckas skapa. Solstrålarna mellan träden som alltid har fångat mitt interesse.

Jag och Diesel gjorde en liten biltur idag, han har inte fått så mycket lufting dom senaste dagarna, då både jag och Andreas legat sjuka. Men idag kände jag att jag nästan bara skulle blivit värre om jag höll mig inne. Så blev egentlig bara turer runt bilen, men han fick nosa runt och jag fick njuta av solen ute i mitt bästa element.


Förstår det inte helt, var aldrig en sån soldyrkare förr. Det har kommit mycket mer sen jag flyttade hit. Kanske för att det faktiskt kan gå längre tid mellan att vi alls ser solen. Men nu är det som att så fort det bara är minsta solljus så måste jag föreviga det. Är så härligt att bara sitta mitt ute i ingenting och låta ansiktet lapa i sig sol. Sinnet blir lättare och jag kan tänka klart igen.

Diesel är helt enkelt inte så mycket av en fotohund, allt är för intressant, nya lukter, intryck. Men samtidigt är han ganska lugn och ska följa med på allt du gör

Kan nog inte nog säga hur mycket såna här turer betyder för mig, vad dom gör för mig. Att bara få vara. Ta in intryck. Njuta. Dom fungerar som terapi för mig, under dom turerna kan jag tänka klart. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s