Söndagskänsla

Då var söndagskvällen här, helgen är snart över och en ny vecka ska börja. Har ni haft en bra helg?                                                När man har jobbhelg, som jag har haft denna helgen så slipper man denna söndagsångesten som många säger. För att veckan bara går in i en annan känns det som. Men har ändå fått den här söndagskänslan ikväll, en mysig känsla. Ännu en vecka är slut och vi går in i nästa. 

Men det har blivit så vackert här nu. Snön kom på lördag och gjorde allt vitt igen. Så vi ville få mest ut det innan snön försvinner, så vi gjord en liten tur denna helgen igen. Gick på en gammal postväg, ingen hade gått där innan så det var ett ganska tjockt lager av urörd pudersnö. Ganska tungt att gå, men oj så vackert! Ljuset som var fick allt att kännas ljuvligt och lugnande faktiskt. En känsla av att man är ganska liten mitt i allt. 

Gick ner till en liten sjö, som det nu var is på. Vi provade den inte så vet inte hur tjock den var. Men detta är nog ett ställe vi kommer besöka när det inte är snö också. Väldigt mysigt. 

Diesel fick verkligen jobba genom snön med sina korta ben. Han verkar ha en blandad känsla till snön, jobbig men väldigt roligt!

6A3A7D67-068B-4477-9E55E9E1F8F93A2C-2FD9F770-BA6A-4B97-B7D3022895EC7C88

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s